Новини

    Тиждень іноземних мов - день другий

    13 лютого в ліцеї №2 тиждень іноземних мов продовжується цікавими заходами



    Здобувачі освіти 1-В класу (вчитель Маркітан К.В.) виготовили лепбук по темі " My Family " , повторювали лексику з теми та віршики.

    13 лютого у рамках тематичного блоку «We Learn English , We Love English» ( «Ми вивчаємо англійську, ми любимо англійську») вчителі англійської мови провели ряд заходів .

    Активними учасниками тижня іноземних мов були сьогодні здобувачі освіти 1-4 класів .

    Здобувачі освіти 3 - А класу (вчитель Маркітан К.В.) , працюючи над темою "Food", створили макет холодильника, де , на відповідних поличках розмістили продукти, назви яких вивчали . З задоволення вивчали англійську та демонстрували креатиність .

    « Пишемо Манчестер, читаємо Ліверпуль», часто ми чуємо вираз, який яскраво демонструє складність написання слів в англійській мові. То ж з метою покращення словникового запасу, розвитку навичок правопису та правильного використання слів англійської мови, вчитель Григорчук Я.Б. провела конкурс «Spelling Bee» зі здобувачами освіти 4-А та 4-Б класів. Діти по черзі спелінгували англійські слова різної складності, виправляли помилки та вболівали один за одного.

    Сьогодні здобувачі освіти 8-А класу на уроці англійської мови (вчитель Паламарчук Л.А.) ознайомилися з життям та творчістю Вільяма Шекспіра. Учні читали сонети відомого англійського поета і драматурга. Говорили про кохання, інсценуючи безсмертних героїв Ромео і Джульєтти.

    З метою організації активного дозвілля дітей, вдосконалення знань та навичок , набутих на уроках англійської та німецької мови , вчителі Лєнік О.М., Стеценко В.В., Слоквич О.С. організували захоплюючу квест-мандрівку «7 Steps to Success» для здобувачів освіти 6-В класу. 4 команди учасників з ентузіазмом виконували завдання на 7 станціях. Виконуючи цікаві завдання квест-мандрівки , учасники вдосконалювали вміння всіх видів мовленнєвої діяльності, розвивали мовну здогадку та логічне мислення.

    Здобувачі освіти 5-Б класу на уроці англійської мови (вчитель Паламарчук Л.А.) виготовили лепбук "We love London". Ця захоплююча гра сприяла формуванню в школярів креативності та уміння працювати в команді. Діти дізналися багато цікавого про визначні пам'ятки Лондона та отримали емоційне та естетичне задоволення від своєї роботи на уроці.

     



    14.02.2024 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ