Новини

    Тиждень предметів освітньої галузі "Математика. Інформатика"

    З 19 лютого по 23 лютого в ліцеї №2 Гніванської міської ради проходив Тиждень предметів освітньої галузі "Математика. Інформатика". 



    В межах Тижня предметів освітньої галузі "Математика. Інформатика" учні 8-В класу (вчитель Подудало Т.П.) на уроці інформатики взяли участь у веб-квесті: цікаво подорожували віртуальним світом, виконуючи різні завдання.

    В рамках проведення тижня предметів освітньої галузі "Математика. Інформатика" з учнями 9-А, Б, В класів (вчитель Бевза Г.І.) проведено інтелектуальну гру за мотивами популярного в світі ТВ шоу "Де логіка?"За трьома зображеннями на слайді учні відгадували математичні терміни. Здобувачі освіти отримали позитивні емоції від спілкування з математикою, показали вміння бачити цікаве, знаходити зв'язок математики з життям.

    Учнів 5-В класу (вчитель Марценюк С.Ю.) дуже зацікавила гра «Еники-Беники». Діти відвідали віртуальну школу Баби-Яги, «Квадратний бастіон», картинну галерею, Зачарований будинок. Завершилася гра цікавою розминкою «Вірю-Не вірю»

     

    В межах предметного Тижня освітньої галузі "Математика та Інформатика" учителем Подудало Т.П. проведено гру "12 балів" у якій учні 9-В класу відповідали на цікаві запитання. Захід був спрямований на розвиток логічного мислення, вміння орієнтуватися в інформаційному просторі та креативно мислити.

    З метою застосовувати набуті знання у нестандартних ситуаціях, зацікавити дітей математикою, встановлюючи зв’язки між математикою та іншими сферами життя; розвивати логічне мислення, пам’ять, увагу; виховувати активність і самостійність; формувати інтерес до математики з учнями 6-Б класу в рамках тижня математики проведено математичну інтелектуальну гру "Ерудит"  (Марценюк С.Ю.)

     

    В межах предметного Тижня освітньої галузі "Математика та Інформатика" з учнями 8-А та 8-Б класів проведено інтелектуальну гру "Пазли успіху" (учителі Коваль А.А., Подудало Т.П.)

    Учні відповідали на поставлені запитання та розв'язували цікаві завдання. Захід був спрямований на вміння орієнтуватися в інформаційному просторі та теоретичні і практичні знання з предмету.

    В межах предметного Тижня освітньої галузі "Математика та Інформатика" з учнями 6-Б та 6-В класів проведено брейн-ринг "Знавці інформатики (учитель Коваль А.А.)

    Захід був спрямований на підвищення рівня знань учнів з інформатики; розвиток творчих й інтелектуальних здібностей дітей, інтерес до вивчення інформатики.

    В межах Тижня математики та інформатики з учнями 5-А класу ліцею №2 Гніванської міської ради (вчитель інформатики Мельник Т.С.) проведено урок-квест "Наш друг і помічник - комп'ютер". Діти впевнено крокували зупинками та виконували завдання, що сприяли розвитку логічного мислення та набуттю математичних знань та умінь.

     



    27.02.2024 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ