Новини

    Педагогічна рада "Сучасний виховний процес: національно-патріотична стратегія й тактика в умовах НУШ

    29 березня відбулось чергове засідання педагогічної ради ліцею №2 Гніванської міської ради. 
    Були розглянуті основні складові національно-патріотичного виховання, визначено основні напрямки системи національно-патріотичної роботи, форми, методи та прийоми роботи з національно-патріотичного виховання у ліцеї №2 Гніванської міської ради.

    Директор І.К. Бондарчук ознайомила присутніх з порядком денним та планом роботи засідання.

    Заступник з виховної роботи О.Б. Демчук детально ознайомила присутніх із формами і методами патріотичного виховання, що застосовуються у середній та старшій школі, наголосила на інноваціях.

    Заступник з навчально-виховної роботи І.О. Кудирко акцентувала увагу на особливостях реалізації концепції національно-патріотичного виховання  в молодшій школі.

    Вчителі-предметники поділились власним досвідом впровадження концепції патріотичного виховання на уроках, обмінялись ідеями.

    Соціальний педагог О.М. Кришталь та практичний психолог Т.О. Чорна доповідали про особливості гендерного виховання.

    Наприкінці засідання І.О. Кудирко провела методичну розробку, котра дала змогу вчителям різних дисциплін поділитись досвідом сучасного викладання, презентувати свої розробки, інноваційні прийоми та методи роботи зі здобувачами освіти.

     



    Продовження тексту новини



    29.03.2024 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ