Новини

    Міжнародний день Землі

    Кожного року 22 квітня відзначається Міжнародний день Землі – свято природи, яке нагадує про важливість збереження нашої планети та її ресурсів. Цей день започаткований з метою підкреслення проблем екології, привернення уваги до потреби збереження природи, є нагадуванням про те, що планета Земля – це наш дім, і ми всі маємо обов'язок берегти її ресурси.



    Здобувачі освіти 3-Б класу (класний керівник Поберецька О.В.) протягом тижня брали участь у фотоквесті присвяченому Всесвітньому дню Землі. Така форма роботи дала можливість дітям усвідомити роль людства у збереженні чистоти навколишнього середовища та дбайливого ставлення до багатств природи.

    Здобувачі освіти 4-Б кл. (кл.керівник Кіт І.І.) ліцею №2 Гніванської міської ради переглянули відео, визначили екологічні проблеми людства, виконали завдання за QR -кодами, повторили правила поведінки на природі, виготовили аплікацію "Дівчина-Земля".

    До Міжнародного дня Землі здобувачі освіти 3-В класу (кл.керівник Т.В. Суска) переглянули освітнє відео і кожен учень склав власну екологічну пам'ятку,що потрібно робити для збереження і примноження земних багатств.

    В учнів 4- В класу (кл. керівник Н.С. Оніщук) пройшла година екології. Здобувачі освіти переглянули відео "Земля- наш дім", написали сенкан до теми, провели вікторину, створили арт- послання в якому розповіли "Як можна зберегти Землю чистою?", "Ми вдячні Землі...."



    22.04.2024 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ