Новини

    День пам'яті та примирення

    З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму; увічнення пам'яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, у ліцеї №2 Гніванської міської ради проведено загальношкільний захід "Марафон пам'яті "Вкрадена слава"" (педагог-організатор Маруневич В.С.). Згадали хронологію подій, вшанували хвилиною мовчання усіх синів України, співставили події сьогодення й минулого.

    Червоні маки - символ пам’яті про тих, хто загинув у боротьбі за незалежність України. З метою виховання почуття патріотизму та гордості за своїх співвітчизників, усвідомлення єдності власної долі з долею Батьківщини, педагог-організатор (Маруневич В.С.), спільно зі здобувачами освіти 2-А класу, працювали над проєктом "Ще довго в пам'яті болітиме війна". Діти написали слова скорботи, вдячності, власні думки тим людям, які боронили рідну землю від загарбників, тим, хто зараз оберігає наші кордони; прикріпили червоні квіти на карту України.

    З метою вшанування пам’яті полеглих у Другій світовій війні та загиблих у російсько-Українській війні, педагог-організатор (Маруневич В.С.) та здобувачі освіти 3-Б класу виготовили листівки "День пам'яті".

     





    08.05.2024 | Aдмін

    Вернутись назад
Управління освіти і науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Вінницька академія безперервної освіти 
ТИВРІВСЬКИЙ ВІДДІЛ ОСВІТИ